Het begint met een idee, of beter gezegd een wens. We willen allemaal graag ons huis een persoonlijk tintje geven. Dat kan door een eettafel met stoelen op maat te laten ontwerpen, een kastenwand of zelfs een keuken of een badkamer naar wens te ontwerpen en in te richten. Maar een idee alleen is niet voldoende, u moet iemand vinden die uw idee gaat uitvoeren en precies weet hoe u het graag wilt hebben. Als meubelmaker weet ik dat een stijlvol ingerichte huiskamer voor veel mensen belangrijk is. Maar naast dat een meubelstuk een stijlvol design heeft, moet het bovendien ook praktisch van aard zijn. Het is de kunst om de balans tussen stijlvol design en praktische bruikbaarheid te vinden. Ik denk dan ook graag met de opdrachtgever na over een ontwerp dat deze balans heeft. In mijn portfolio zijn foto’s van diverse projecten te vinden, bekijk ze gerust eens om een goed beeld van mijn werkzaamheden te krijgen.

Niet alleen particulieren met een specifieke wens hebben de weg naar mij weten te vinden, ook diverse bedrijven hebben mij ingeschakeld om een meubelstuk op maat te maken. Zo heb ik voor de Schoonheidssalon Cleopatra in Tilburg en Schoonheidssalon Zenfusion in Alphen een kast op maat gemaakt voor schoonheidsproducten. Geheel naar wens van de klant met inventieve opbergmogelijkheden. Maar ook grotere projecten, zoals het ontwerp van een bar in Eetcafé Janssen & Janssen in Dongen, behoren tot mijn portfolio. In opdracht met de klant is een eigentijdse bar ontworpen die geheel past in de stijl van het café met verschillende lades en andere opbergmogelijkheden, zodat het altijd netjes en opgeruimd oogt.

Voor alle opdrachten geldt dat het contact met de klant het belangrijkst is. Iemand heeft een idee om zijn of haar huis een persoonlijk tintje te geven door een meubelstuk op maat te laten maken. Als meubelmaker is het daarom belangrijk dat je goed begrijpt wat de klant precies wil. Daarvoor ga ik graag met u om de tafel zitten, om de mogelijkheden te bespreken. Samen komen we tot een pasklare oplossing en ga ik met veel enthousiasme aan de slag.

Hoe werkt het?

U heeft een idee of misschien wel een ontwerp op papier, dat u graag uitgevoerd ziet worden. Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Neem geheel vrijblijvend contact met mij op en we maken een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Zodra ik weet wat uw wensen zijn, maak ik een ontwerp en een bijbehorende offerte. Bent u nog niet helemaal tevreden over het ontwerp en ziet u nog meer mogelijkheden, dan is het altijd mogelijk om het ontwerp aan te passen. Op het moment dat u tevreden bent over ontwerp en offerte, kan ik aan de slag gaan. Zodra ik klaar ben met de werkzaamheden kom ik het meubelstuk afleveren en plaatsen, op de door ons overeen gekomen datum.

Heeft u een vraag over andere timmerwerkzaamheden die hier niet vermeld staan, neem dan gerust contact met mij op.


design from HTML5webtemplates.co.uk